WEBİNAR: DİŞ HASTALIKLARINDA KULLANILABİLECEK POTANSİYEL DOĞAL KAYNAK VE MOLEKÜLLER

Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu (ADİT) ve Edirne Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) olarak mesleklerimizi ortak noktada buluşturacak bir etkinlik planladık.

Fakülte akademisyenlerimizden  Dr. Öğr. Üyesi Mediha BÜYÜKGÖZE DİNDAR ve Dr. Öğr. Üyesi Anıl YILMAZ’ın yer alacağı etkinlik 16 Mart Salı akşamı saat 19.00’da Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek. Dr. Öğr. Üyesi Anıl YILMAZ’ın ‘Diş Hastalıklarında Kullanılabilecek Potansiyel Doğal Kaynak ve Moleküller’ konulu sunumunu kaçırmamak için hepiniz davetlisiniz.

İlgili yayına, yayın günü topluluğumuz Instagram hesabı olan @trakya.adit üzerinden ulaşabilirsiniz!
Bu içerik 16.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 302 kez okundu.