Hakkımızda

Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, 13.01.2015 tarih ve 29235 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, 01.03.2015 tarihinde 15 ünit ile hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, 2016 yılında eklenen 7 ünitle birlikte Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ek binasında hizmet vermektedir. Ayrıca 2019 Yılı Mayıs ayından itibaren Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi’nin yeni hizmet binasında “Diş hekimliği Fakültesi Eğitim Klinikleri”’nde 29 ünit olmak üzere toplam 51 ünit ile hizmet vermektedir.

Merkezimizin bulunduğu coğrafi konum da göz önüne alınarak, başta Edirne olmak üzere tüm Trakya Bölgesine daha hızlı ve kolay ulaşılabilir sağlık ve eğitim hizmeti vermeyi amaçlamakla birlikte, komşu ülkelerle de sağlık ve bilim alanında işbirliğini geliştirmeyi hedefleri arasına koymuştur.

Bu içerik 24.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 880 kez okundu.